Over ons

GJM Bouwadviseurs

GJM Bouwadviseurs heeft zich sinds de oprichting in 1979 ontwikkeld tot een onmisbare schakel in het bouwproces. Wij begeleiden een verbouwing of nieuwbouwproject vanaf het ontwerp tot aan de realisatie ervan.

Ons bedrijfsprofiel

Over GJM Bouwadviseurs

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit het opstellen van: programma’s van eisen, bouwkostenadvies met haalbaarheidsonderzoek, ontwerp, technische omschrijving, bouw- en werktekeningen, constructieadvies, milieu- en energieadvies, brandveiligheidsadvies, geluidsadvies, dat naast het verzorgen van vergunningaanvragen, directievoering, bouwbegeleiding, bouwtoezicht en expertiserapportages. Waar nodig maken we gebruik van BIM- en VR-techniek.

GJM Bouwadviseurs vormt zo de spil in het bouwproces voor u als particulier, ondernemer, vereniging en (semi)overheid. U als klant kunt erop vertrouwen dat uw verbouwing of nieuwbouw in goede handen is en uitgevoerd kan worden volgens de gemaakte afspraken. Het bereiken van optimale kwaliteit binnen een vastgesteld budget is onze kracht!

Visie

Wij staan voor u klaar!

Een succesvol bouwproject is de beste reclame voor ons bedrijf. Elke opdracht, van klein tot groot, geven wij daarom steeds de volle aandacht, zodat we steeds weer kunnen laten zien wat we waard zijn.

Met een praktische benadering realiseren wij uitvoerbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor elke voorkomende bouwwens of probleemstelling. De geur van hout, staal en beton doet ons bloed steeds weer sneller stromen en zet ons aan tot grote prestaties.

Elk geslaagd project vervult ons met trots. Juist dat is wat GJM Bouwadviseurs al sinds de oprichting in 1979 drijft.

Uw flexibele partner in ontwikkeling

De spil in het bouwproces

Door onze brede ervaring zijn wij in verschillende rollen in alle fases inzetbaar. Dit kan vanaf de prille beginfase zijn, maar ook bij vastgelopen projecten of complexe herontwikkelingsopgaven. Zowel voor private als publieke opdrachtgevers. Wij verbinden alle betrokken partijen zodat we samen naar succes kunnen toewerken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt ons inschakelen voor het gehele bouwproject of een gedeelte ervan. Neem contact met ons op!