GJM Bouwadviseurs

Uitvoering

Uw flexibele partner in ontwikkeling

Wanneer alle vergunningen zijn afgegeven en de bouw van start kan gaan, heeft u een begeleidende partij nodig die alle verschillende processen in goede banen kan leiden. GJM Bouwadviseurs kan een rol spelen in het bouwproces. We kunnen de bouw begeleiden door als directie en toezichthouder te fungeren. U kunt ons ook inschakelen voor het uitvoeren van een aankoopkeuring of bouwkundig expertiserapport. Of wij nou een grote of kleinere rol in uw bouwproject spelen: wij zetten ons altijd 100% voor u in!

Ieder project is uniek

Renovatie/onderhoud

Wij begeleiden renovatie- en herinrichtingsprojecten. Dit doen we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De omvang van de opdracht bepaalt daarbij steeds de invulling en complexiteit van ons takenpakket. Het begeleiden van een renovatie- of herinrichtingsproject verschilt veel met dat van een nieuwbouwproject. Er doen zich vaak unieke situaties voor die bij geen enkel ander project aan de orde zijn. Door onze brede ervaring met dit soort projecten vinden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

 

Bouwbegeleiding

Schakel GJM Bouwadviseurs in als bouwbegeleider als u zelf onvoldoende tijd of kennis in huis heeft. Wij fungeren dan als tussenpersoon tussen u en andere partijen. Daardoor zal het bouwproces soepel verlopen. Alle partijen weten wat ze kunnen verwachten dankzij heldere en directe communicatie. Werkzaamheden die wij als bouwbegeleider uitvoeren zijn meestal:

✓ Het aanstellen van aannemers en onderaannemers
✓ Het opvragen en beoordelen van offertes
✓ Aanbesteding van werkzaamheden
✓ Bouwbegeleiding middels directievoering en bouwtoezicht

Bouwkundig advies op maat

Expertiserapportage

Wanneer er tijdens de bouw een geschil ontstaat kunt u het beste een onafhankelijke, bouwkundig expert zoals GJM Bouwadviseurs inschakelen. Voor een bouwkundig expertiserapport doen wij uitgebreid onderzoek: een technische bouwinspectie. Er wordt onderzocht welke situatie heeft geleid tot het geschil. Daarnaast onderzoeken we of er schade is en hoe die kan worden hersteld. Het expertiserapport bestaat uit bouwtechnische en kostentechnische oplossingen. Omdat er bij een geschil vaak juristen of advocaten betrokken zijn, is dit belangrijk.

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring wordt ook wel bouwtechnische keuring genoemd. Het is een onafhankelijke visuele inspectie van een bestaande woning. Met een bouwtechnische keuring krijgt u inzicht in de bouwkundige staat van de woning die u wilt kopen. Als u een bouwtechnische keuring door ons laat uitvoeren weet u daarna precies wat u koopt. We omschrijven niet alleen welke gebreken er zijn op het moment van de keuring. Ook onderhoudsposten die op een later moment aan de orde zijn worden benoemd.

De spil in uw bouwproces

U kunt ons inschakelen voor het gehele ontwikkelingstraject of een gedeelte ervan. Neem contact met ons op!

Samen bereiken we grote prestaties!

Directievoering & toezicht

Directievoering

Wanneer u GJM Bouwadviseurs inschakelt als directievoerder zorgen wij ervoor dat alle afspraken tussen de opdrachtgevers en bouwpartners worden nageleefd. We organiseren bouwvergaderingen en koppelen onze bevindingen terug naar de opdrachtgever in een directieoverleg. Wij zorgen ervoor dat uw doelstellingen op het gebied van kosten, planning en kwaliteit worden behaald. De geur van hout, staal en beton doet ons bloed sneller stromen. Samen bereiken we grote prestaties!

Toezicht

Heeft u zelf geen tijd om op de bouwplaats aanwezig te zijn? Dan is het een goed idee om een opzichter aan te stellen. Als opzichter houdt GJM Bouwadviseurs toezicht op de bouw. Wij vormen de schakel tussen de opdrachtgever, bouwpartners en projectmanager/directievoerder. We controleren of het werk volgens tekening wordt uitgevoerd, of het afgesproken materiaal wordt gebruikt, of de planning wordt gehaald, of de gemeentelijke eisen worden nageleefd en of de oplevering juist is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?Contactformulier breed (in blok)